Sabtu, 30 Mei 2009

hadapi dengan tabah..


bismillahirrahmanirrahim..smalam ana balik sat ke rumah...nak ambik barang2 yang diperlukan..minggu depat..jadual blajar agak [adat..dari pukul 8 pagi sehingga pukul 6 petang..waktu rehat hanya dari pukul 1-2 ptg..hmm..takpalah..biasalah tuh....pelajar2 tamhidi..kenalah struggle sket..sementare nak masuk tahun satu nih..kehidupan ana di USIM..alhamdulillah...setakat nih..ana gembira..kawan2 pun baik..lecturer pun ok..cume kene excercise sketla..takper2..jihad ilmu....hmm..ok lah..t der paper...akan ana coretkan lagi..wallahua'lam..

2 ulasan:

crazerx berkata...

salam'alaik..
buat roommate ku yg tersayang..
jaga diri baik2..
moga dipermudahkan setiap urusan..
insya'Allah..

Khazinatul_Asrar berkata...

Salam dik,
maaf kan akak sebab tak sempat lagi nak jumpa. Teringin juga nak jumpa :) . Sekarang akak sangatlah busy dengan kena berulang dari kl-nilai setiap hari , almost 2 weeks dah. InshaAllah minggu depan last. Then after that banyak program kena handle dan siapkan kerja2. Sampaikan tak terlarat dah nak pegang jwtn ape2. Huhu. Ini baru sikit dan program kecil.. InshaAllah andai ada masa terluang, kita jumpa ya. Emelkan kat akak no hp awak ye.

emel akak - sirrulasrar@gmail.com

Selamat menempuhi alam pembelajaran kampus! Berjuanglah, selagi masih ada peluang ^_^

Bittawfiq wannajah!