Jumaat, 4 Januari 2013

Awesome Photo Contest by Shadhira

sila klik pada gambar untuk maklumat lanjut


bismillah..
Alhamdulillah..untuk tahun baru masihi 2013 ini dapat sekali lagi menyertai blogger contest...actually kinda excited jugak sebab sebenarnya da lame sangat tak join blogger contest....tp tak tau la musim2 exam macam ni la hati ni rase nak join..trima kasih kepada dhira yang organize contest ni...sambil2 study boleh take five jap untuk relax sambil join contest ni=)




Buat sahabat-sahabat osemku...
aku berteman denganmu tanpa syarat...kerana aku menerima apa adanya kau...kerana aku tahu kau adalah engkau dan tidak sesekali bisa menjadi aku...jangan kau cuba untuk menjadi yang lain...kerana seandainya begitu...mungkin kau akan hilang dalam bayangan dirimu...dan bertapak dalam jasad yang lain....yakinlah teman!aku bersyukur kerana kau ada di sisiku sebagai guru kehidupanku...untuk aku lebih bijak dan matang dari hari ke hari dalam perjalanan sebagai seorang hamba ini.....seandainya kau sama saja dengan diriku dan yang lain...takkanlah dunia ini akan begitu meriah dengan kepelbagaian ciptaanNya...takkan persahabatan kita hanya mahu dibiarkan aman tanpa badai yang mematangkan?itulah KEHIDUPAN...

terima kasih kerana hadir dalam hidupku...=)


suka untukku beritahu apa yang ada di atas ni...biar berkali-kali..tanpa jemu....sebab aku nak semua sahabat-sahabatku tahu....yang aku sangat sayang kat diorang!=')


lastly, nak tag kawan2 yg laen untuk sama2 join..

1)syazni
2)dib

bersahabat fillah sampai ke syurga....insyaAllah..








#nuhassilu biha birridho..#

4 ulasan:

shadhira berkata...

timekasih hanim yusra, sebab sudi join contest dhira, semoga berjaya.. done follow yusra, and dhira tag yusra dekat http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

shadhira berkata...

bytheway, yusra xTinggalkan link entry dengan facebook id dekat komen entry contest, mohon berbuat demikian. :)

hanimyusra berkata...

ok done!=)
tengs ya dhira...^_^

hafiz hafizol berkata...

all the best hanim..